Для дому, для роботи, для життя: інструменти й техніка ТМ «Vitals» - справжня насолода працювати

Придбати якісні садові інструменти та садово-паркову техніку, будівельне і зварювальне обладнання, електроінструмент і силову техніку можна у Рівному – в магазині «Техносад» на Сагайдачного, 12

Магазин "Техносад" у Рівному на вул. Сагайдачного, 12 (перехрестя Набережної та Сагайдачного)
Магазин "Техносад" у Рівному на вул. Сагайдачного, 12 (перехрестя Набережної та Сагайдачного)

Уже 25 років ТМ «Vitals» представляє свою продукцію: електроінструменти, будівельну та садово-паркову техніку, зварювальне і теплове обладнання, насоси та електрогенератори.

В асортименті цього виробника – понад 5 000 товарних позицій і на цьому він не зупиняється, продовжуючи працювати над новими проєктами та вдосконалюючи вже наявні моделі.

Що пропонує клієнтам ТМ «Vitals»?

Весь електроінструмент торгової марки «Vitals» представлений трьома основними серіями – професійна серія (Professional – створена спеціально для умов максимального навантаження), напівпрофесійна та побутова (Vitals master).

Це дає змогу споживачеві обрати техніку та інструмент, який відповідає саме його вмінню, потребі та поточному рівню професіоналізму ????

В інтернет-магазині «Vitals» представлена техніка, обладнання та інструменти на різний смак і гаманець, зокрема:

  • побутовий і професійний електроінструмент;
  • садово-паркова техніка;
  • садовий ручний інструмент;
  • зварювальне обладнання;
  • будівельне обладнання;
  • теплове обладнання;
  • електрогенератори на різних видах палива;
  • гідроакумулятори;
  • насоси та насосні станції;
  • силова техніка;
  • комплектуючі;
  • витратні матеріали.

Садова техніка та інструменти ТМ «Vitals»

Виробник «Vitals» пропонує зручний та надійний садовий ручний інструмент, який повинен бути в арсеналі кожного господаря, що принаймні час від часу виконує роботи на прибудинковій території або на дачі. А саме:

???? Секатори

Це найнеобхідніший інструмент на будь-якій дачній ділянці. Особливо корисний для тих, хто займається розведенням винограду, троянд та інших гіллястих і плетених рослин.

???? Гілкорізи та ножиці для живої огорожі

Гілкоріз необхідний для санітарної обрізки кущів і дерев. Головна перевага гілкорізів – достатньо довгі ручки та можливість обрізати гілки більшого діаметра, аніж секатори.

???? Висоторізи та плодозбірники

Це садові інструменти, призначені для роботи з високими деревами. З їх допомогою можна з легкістю обрізати як сухі, так і живі гілки з дерев, а ще – обережно збирати велику кількість фруктів, не пошкоджуючи їх при цьому.

???? Пили садові

Це зручний і практичний інструмент для обрізки сухих і живих пагонів дерев та кущів. Основна деталь – довге і вузьке лезо із похилими зубцями.

???? Сокири та колуни

Сокири на дерев’яній ручці – ідеальні помічниці для швидкого обрубування гілок, заготівлі дров тощо, тоді як сокира на фібергласовій ручці – просто незамінна під час будівництва з дерева, заготівлі дров і під час виконання теслярських робіт.

Основне призначення колунів – рубання дров. Вони мають довге пряме руків’я, виготовлене з легкого та міцного фібергласу, який є ідеальним для нанесення максимально потужного удару.

Габарити усіх сокир та колунів дозволять легко поміщати їх у багажник автомобіля, тож вони стануть у пригоді не лише на прибудинковій ділянці, а й на риболовлі, полюванні, у походах тощо.

Також виробник пропонує величезний асортимент інструменту й техніки для саду та городу. Такі товари знадобляться всім, хто має не тільки сад чи город, а й клумбу, газон, альпійську гірку, галявину чи живопліт.

Асортимент ТМ «Vitals» включає:

  • Пили та електрокоси акумуляторні;
  • Бензопили ланцюгові й електропилки та аксесуари до них;
  • Верстати для заточування ланцюгів Vitals;
  • Гілкоподрібнювачі;
  • Повітродувки;
  • Пилососи садові;
  • Висоторізи з гарантією до 60 місяців;
  • Газонокосарки (бензинові або електричні);
  • Електрокоси і мотокоси тощо.

Чому варто обрати техніку саме ТМ «Vitals»?

Потужні і продуктивні інструменти ТМ «Vitals» завоювали довіру величезної кількості людей своєю надійністю та ергономічністю, тривалим терміном експлуатації і зручністю у використанні.

Крім того, саме цей виробник надає один із найбільших термінів гарантійного обслуговування для продукції побутового та будівельного призначення – 5 років! 

Головною концепцією підприємства є випуск високоякісної техніки на основі новітніх досліджень і розробок.

А для того, щоб бути ближчими до клієнтів і для їх максимального комфорту, ТМ «Vitals» відкрила сервісні центри по всій території України.

Важливо, що офіційний дилер ТМ «Vitals» є і у Рівному – це магазин «Техносад», що на вул. Сагайдачного, 12 (перехрестя вулиць Сагайдачного і Набережної).

 

Тут Ви знайдете все, що потрібно для саду, городу та будівництва – максимальна якість і гарантія «не за всі гроші».

Магазин "Техносад" у Рівному
Магазин "Техносад" у Рівному

Контакти магазину «Техносад», що у Рівному (вул. Сагайдачного, 12):

✅ (050) 339 28 52

✅ (098) 601 79 10

* на правах реклами

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень