На кухнях дитячих садочків Рівного відбудеться масштабне оновлення

Що дозволить заощадити місту витрати на електроенергію

В рамках реалізації проєкту НЕФКО-3 «Впровадження енергоощадження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне та модернізація вуличного освітлення», що реалізується Рівненською міською радою спільно з Північною екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО, розпочато впровадження заходів із заміни в дошкільних навчальних закладах застарілого кухонного обладнання на сучасне.

Йдеться про обладнання на загальну суму 2 млн 85 тис. грн, що дозволить розпочати роботи із демонтажу в дитячих садочках №7, 14, 33, 35, 41, 44, 46, 47, 57, Центрі РПРСА «Пагінець», Рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина», застарілої техніки та встановлення нових, технічно удосконалених її варіантів.

- Переконаний, що це дасть можливість покращити елементарно необхідні умови облаштування дитячих садочків якісним обладнанням, підвищить якість харчування дітей, покращить умови роботи персоналу, а також суттєво вплине на стан економії електроенергії в дошкільних навчальних закладах, - каже міський голова Олександр Третяк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень