«Щоб скинути пар»: любителі дрифту хочуть домовитися з містом про вулицю для перегонів у Рівному (ФОТО)

Бо біля «Екватора» не можна

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У темну пору доби на вихідних рівненські дрифтери звикли розважатися, випробовуючи свої автомобілі на швидкість, а гуму – на міцність.

Зазвичай вони виїжджають на стоянку, що біля «Екватора». Однак керівництво торгового центру та влада хочуть припинити ці нічні розваги, аби рівняни, щоб мешкають неподалік, могли спати спокійно.

У коментарі виданню «Рівне вечірнє» міський голова Рівного Олександр Третяк розповів:

Очільник Рівного Олександр Третяк
Очільник Рівного Олександр Третяк

– Основне місце збору дрифтерів — парковка біля ТЦ «Екватор». Наразі біля торгового центру розпочався ремонт парковки. Планується, що після ремонту будуть укладені лежачі поліцейські. Це не дозволить там дрифтувати, – розповідає міський голова.

 

– На мою думку, якщо витіснити дрифтерів з цієї парковки, то проблема зникне. Я зустрічався із представниками автоспільнот, вони просили перекрити вулицю для проведення гонок. Однак неможливо перекривати вулиці для проведення таких подій. Тому я направив автомобілістів до керівництва аеропорту — там є можливість проведення автогонок, – зауважив Олександр Третяк.

Водночас керівник «BMW Club Rivne» Олександр Муленко просить міську владу виділити для змагань на швидкості відрізок прямої дороги з хорошим освітленням.  

– Маємо приклад Одеси — там автомобілісти домовилися з владою, щоб їм один день на тиждень перекривали на деякий час відрізок дороги для проведення автоподій.

 

Оскільки у нашому русі все більше людей, то доречно було б таке зробити і в Рівному. Потрібне місце, де автомобілісти зможуть скинути пар, похизуватися своїми автомобілями, з кимсь позмагатися у швидкості.

 

Треба лише відрізок прямої дороги з хорошим освітленням. Наприклад, дорога біля «Софії», дорога біля «Сокара». Можна на певний час раз у тиждень перекривати ділянку дороги в напрямку Луцька. На одному відрізку влаштувати рух, а інший — на кілька годин звільнити для автоподій.

Олександр Муленко додав, що після таких заходів у місті настає тиша і спокій. Автомобілісти починають всіляко сприяти владі та поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень