«Мені байдуже, з якої ноги ви вранці піднялись»: Третяк анонсував вишкіл з викорінення хамства

Усіх змусять усміхатися

Міський голова Рівного Олександр Третяк доручив організувати тренінг для осіб, які працюють у сфері надання послуг містянам. Про це йшлося під час наради з комунальними службами, повідомив очільник міста в ефірі Радіо ТРЕК.

З його слів, насамперед ідеться про кондукторів:

— Доручив начальнику управління транспорту Івану Фурлету працювати над тренінгами та над підготовкою кадрів, які працюють в наданні сервісу для громади міста.

 

Зокрема кондукторів, зокрема тих осіб, які найчастіше стикаються із громадою міста, на предмет вміння правильно вести комунікацію, на предмет вміння надавати якісні послуги та не хамити мешканцям міста.

 

Якщо ще будуть такі випадки – ми будемо дуже жорстко реагувати.

За словами міського голови, такий вишкіл мусять пройти усі працівники, які взаємодіють з громадянами:

— Я сказав усім керівникам управлінь: мені байдуже, з якої ноги ви вранці піднялися, мені байдуже, який настрій у вас, але приходячи на роботу, ви маєте усміхатися людям, ви маєте надавати максимально якісні послуги для громади міста.

 

Такий вишкіл на те, щоби подавати гарний якісний сервіс, будуть проходити всі працівники комунальних служб, які працюють з мешканцями міста. Тому однозначно покращення будуть.

 

Звісно, не всі оці, знаєте, такі загартовані кадри, які звикли хамити, одразу почнуть усміхатися. Але нічого, ми їх змусимо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень