Куди дзвонити, якщо хочеш зробити тест на COVID-19: на Рівненщині відкрили гарячу лінію

Розповів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

На Рівненщині запрацював Кол-центр щодо тестування на COVID-19.

Гаряча лінія діє на базі Центру громадського здоров'я. Її завданням є консультація громадян, які хочуть пройти тестування на коронавірус, розповідає голова Рівненської ОДА Віталій Коваль:

Громадяни можуть зателефонувати та отримати вичерпну інформацію про можливості здачі тестів, про всі питання, які стосуються COVID-19.

 

Лінія працює з 8 до 20 години, де фахівці докладно роз`яснюють додзвонювачам, куди звертатися за потреби саме стосовно тестування та у питаннях, пов'язаних із коронавірусом. 

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Зауважимо, що це друга гаряча лінія, яка надає питання щодо Ковід-19. З початку пандемії функціонує й кол-центр оперативного штабу протидії коронавірусу при Рівненській ОДА.

За час пандемії в штабі отримали майже 8 тисяч дзівнків. Тож керівництво області вирішило створити окрему гарячу лінію для консультацій у питаннях тестування. Номер телефону Кол-центру щодо тестування на COVID-19  - 067 077 59 24.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень