Куди зникли горобці у Рівному? Поїхали на паштет в Дубай (ФОТО)

Не віриться? Нам теж

Популяція горобців у Європі зменшилася наполовину. Про це говорить дослідження групи Європейських вчених та орнітологів. За їхніми даними з 80-их років минулого століття Європа втратила близько 600 мільйонів пернатих, які гніздяться.

Це близько 20% від загальної кількості. Найбільше не пощастило хатнім горобцям. Їхня кількість зменшилася удвічі - на 247 мільйонів.

Радіо ТРЕК вже цікавився цим питанням.  Це було у грудні 2021. Тоді, ми навіть провели соцопитування. З'ясувалося, рівняни теж помітили, що горобців у місті явно бракує.

Від тієї публікації минуло щонайменше 8 місяців. Втім, цей матеріал досі цікавить наших читачів. Напередодні жінка написала нам у редакцію, що вона знає, куди поділи горобців:

— Наших співочих пташок поїдають в ОАЕ

 

Наші орки ловлять і продають їх за 50 грн. на літаках вони летять вони в Емірати

 

Там їх купують за $50 і готують з їхніх язичків паштет. Рік назад вивезли 9 000 000.

Від автора:

Жодного підтвердження цієї інформації ми не знайшли. Втім, така теорія має право на життя, бо зрештою, де поділися горобці?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень