Кращі сукні для дівчат, які не встигли схуднути до літа (ФОТО)

Стильне та сучасне вбрання скоригує фігуру

З принтом 

Завдяки вертикальному малюнку сукня не тільки видовжує силует, але й виглядає грайливо. Навіть попри довжину міді й доволі класичний крій. Актуальний акцент додає ремінець на талії. 

Сукня-сорочка

На щастя, цей фасон не сходить з подіумів. Єдине що змінюється – трендові відтінки й кольори. Підкреслить шию та талію. При цьому додатковий об’єм на плечах та стегнах грамотно приховає. 

В горошок

Сукня з завищеною талією – для яскравих дівчат. Це найкращий принт, щоб приховати вагу. Найкраще обирати саме дрібний малюнок. 

Мінімалістична сукня 

Сукня вільного крою, пастельного кольору – зручна модель на щодень. Ультра сучасною таку сукню робить актуальний розріз. 

З акцентом на плечі 

Це, можна сказати, універсальна модель, яка поєднує деталі практично усіх попередніх. Тут потрібна довжина, дрібний малюнок й висока талія. Особливих акцентів додає V-подібний виріз та рукави-ліхтарики. При цьому сукня зменшує стегна та приховає живіт. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень