Ми всі неправильно носимо шарф. Андре Тан назвав 5 грубих помилок (ФОТО)

Хоч правила й змінюються з сезону в сезон, дотримуватися їх не складно

Відомий український дизайнер Андре Тан веде активне життя у соцмережах. Там дає поради щодо гармонійного образу й актуальних фасонів. Цього разу він звернув увагу на шарф, такий популярний зимовий аксесуар.

Туго зав’язаний шарф

Тугий і міцний вузол на об'ємному й при цьому короткому шарфі може зіпсувати пропорції образу. Краще обрати великий шарф, накинути його на верхній одяг (пальто), це додасться елегантності.

В’язаний шарф з обтислим одягом

Небезпечний аксесуар, який неймовірно збільшує шию, і загалом робить образ безглуздим. Така модель шарфу краще дивиться з тонкої пряжі, і його можна сховати під верхнім одягом.

Занадто великий шарф

Такий шарф не можна використовувати дівчатам невеликого зросту. Візуально він зменшує зріст ледь не у два рази. Великий шарф куди доречніший, якщо його використовувати як пончо.

Неправильне поєднання шарфа та шапки

Шапка і шарф мають доповнювати одне одного, але це не обов'язково має бути комплект. Тим паче що одного кольору і фактури комплекти уже не актуальні.

Неправильний колір шарфа

Шарф має стати яскравим акцентом в образі, він має повторювати колір одного з елементів луку (окрім шапки). Крім того, колір шарфу впливає на сприйняття тону вашого обличчя. Жінкам які не полюбляють макіяж, не варто обирати яскраві шафи, особливо червоного та синього кольорів. Вони тільки підкреслять синці під очима та почервоніння на шкірі. Натомість пастельні кольори навпаки освіжать обличчя.

Джерело: ТСН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень