Користувався схожістю з відомим баскетболістом і видурював у дівчат чималі гроші

Просив 10 тисяч євро

12 грудня у Литві заарештували хлопця, який довгий час видавав себе за гравця  "Жальгіріса" Рокаса Йокубайтіса й просив у довірливих дівчат гроші.

Псевдобаскетболіст знайомився з дівчатами через Tinder і приїжджав на зустріч у клубній екіпіровці «Жальгіріса».


Для більшої переконливості шахрай використовував автомобіль з клубною символікою "Жальгіріса". Чоловік добре готувався, щоб зіграти свою роль.


Він розповідав дівчатам різні історії з життя команди, надсилав відео з готелю, де "Жальгіріс" ночував перед матчами Євроліги.

Рокас Йокубайтіс

Після двох місяців зустрічей з дівчиною шахрай розповідав їй сумну історію про проблеми з податками і просив у борг 10 тисяч євро (340 000 гривень), - пише Сьогодні.

Одна з дівчат, певне, щось запідозрила. Вона скористалася телефоном нібито баскетболіста і зрозуміла, що він не є Рокасом Йокубайтісом.

Дівчина звернулася до поліції, і шахрая було затримано. Сам Йокубайтіс вважає, що ця пригода має застерегти довірливих людей від подібного шахрайства. Каже, йому неприємно, що його ім'я використовували для обману, але ця історія має навчити людей остерігатися злодіїв і шахраїв у майбутньому.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень