Копійчані гарячі бутерброди. Виходить дуже багато, а діти та чоловік їх миттєво змітають (ФОТО)
Страва «на швидку руку»
Часто треба приготувати щось на вже і з простих продуктів. Паличкою-виручалочкою стануть гарячі бутерброди, які дуже просто готувати.
Інгредієнти:
- Яйце – 4 шт.
- Кефір — 100 мл
- Помідори – 2 шт.
- Варена ковбаса – 250 г
- М’який сир 9% жирності – 150 г
- Часник — 2 зубчики
- 1 ч. л. — паприки
- Перець чорний — на смак
- Олія для змащення пергаменту
- Сіль — на смак
- Батон
- Пучок петрушки
В миску ми розбиваємо одне яйце, вливаємо кефір, додаємо паприку, перець чорний мелений, гарненько збиваємо все вінчиком. Вийшла дуже красива червона суміш.
Тепер обмочуємо в цю суміш скибки батона. Просочені хлібці укладіть у деко на пергамент. Він повинен бути змащений олією, щоб хліб не пригорав
Нарізаємо дрібно кубиками томати, ковбасу, петрушку, натираємо часничок, додаємо сир і яйця. Цю начинку добре перемішуємо.
Викладаємо суміш на скибки батона і запікаємо 15 хв при температурі 180 градусів 15 хвилин. Можна ще за 5 хвилин до готовності посипати бутерброди тертою моцарелою.
Готуйте одразу дві порції, бо одну з’їдять миттєво.
Радіо Трек: НОВИНИ