Кладіть рулон туалетного паперу у холодильник: божевільний робочий лайфхак

Хоча, задавалося б, паперу там не місце

Туалетний папір – річ широкого застосування. Виявляється, його можна застосовувати не тільки в санвузлі. Досвідчені господині ставлять рулон паперу у холодильник, пише pixelinform.

Здавалося б, холодильне обладнання – не найкраще місце для зберігання рулону. Однак деякі господарки все одно ставлять туалетний папір саме туди. І дуже задоволені результатом.

У чому секрет паперу у холодильнику?

Відповідь на це питання дуже проста: матеріал, з якого складається виріб, з легкістю вбирає вологу та запахи. Таким чином, туалетний папір, що знаходиться в холодильнику, усуває сморід, який з’являється там досить часто.

Крім того, паперовий матеріал видаляє зайву вологу, завдяки чому термін зберігання багатьох продуктів суттєво збільшується.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень