Кольори, у які ніколи не треба фарбувати кухню

Щоб потім не починати ремонт заново

Ремонт – подія, яка забирає багато сил, часу і грошей. Тож обираючи дизайн приміщення треба добряче все обміркувати, щоб не починати все заново.

Дизайнери радять уникати п'ять варіантів кольорів для стін кухні. Одні – вже не актуальні, інші – погано впливають на атмосферу у домі.

Червоний

Червоний – колір агресії. Ви точно не будете почуватися комфортно у приміщенні, де на вас тиснутимуть червоні стіни. Такий колір можна обрати лише як акцентний і у великих кімнатах.

Рожевий

Кухня — місце, де ви повинні відпочити і розслабитися, поки готуєте, їсте або приймаєте гостей. Тому не радять експерти і рожевий колір. Він може бути занадто потужним. Краще обрати який легкий тон цього кольору.

Білий

Білий колір зазвичай у всіх асоціюється з лікарнею. Тому, якщо вже є бажання зробити світле приміщення, оберіть теплі відтінки білого кольору і обов’язково зробіть акценти.

Бежевий

Бежевий – колір старої класики. Так помилково думає багато людей, тому так багато інтер’єрів можна побачити, де і стіни бежеві і меблі у кухні бежеві. Тоді цей колір вас може навіть пригнічувати.

Темно-зелений

Краще не обирати для кухні темно-зелений колір. Він створить атмосферу мороку і через це вартість такого житла може бути навіть заниженою.

Під час ремонту віддавайте перевагу пастельним відтінкам і додавайте якісні акценти, чи то посуд, рушники, декор тощо.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень