Кількість автобусів з Рівного на садові ділянки можуть збільшити, якщо буде потреба

Додатковий транспорт у перевізників є

З повноцінним початком дачного сезону почали курсувати автобуси до садових ділянок. Йдеться про сполучення Рівне - Нова Українка, де чимало рівнян мають дачі.

Заступник начальника управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Віталій Харковець розповів, що нині щодня курсує два автобуси. Однак якщо буде потреба збільшити кількість місць, то є можливість збільшити кількість автобусів або ж замінити ті, що курсують, на транспорт з більшою кількістю місць. Такий транспорт у перевізників є. 

Для того, аби відбулися такі зміни, важливо, аби був попит. Однак наразі ні люди, ні перевізники не зверталися з таким проханням до ОДА.

Раніше великі автобуси їздили до дачних масивів. Однак практика минулого року показала, що потік людей зменшився, це було пов’язано і з карантином, і з тим, що багато людей мають приватний транспорт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень