Кілька простих продуктів в раціоні продовжать вам життя: Що їдять довгожителі  

Продовжте собі життя

Люди, які живуть довго та майже не хворіють, мають один секрет. Це 5 простих та загальнодоступних продуктів. Саме ці продукти регулярно вживають довгожителі.

Фундук зміцнює мозок. Також у цьому горіху є багато вітамінів Е та В6.

Цілозернові продукти корисні для кишківника, вони сприяють нормалізації та контролю цукру в крові, нормалізують артеріальний тиск. Також цілозернові продукти корисні при хворобах серця.

Банани мають речовини, які корисні для зміцнення пам’яті. Крім того, вони покращують травні процеси та корисні для профілактики онкології.

Нут – ці бобові містять вітаміни А, С, Е, К, вітаміни групи B, фосфор, калій, кальцій, залізо, магній. Нут прискорює відновлення клітин та тканин.

Чорна квасоля багата на клітковину, вітаміни А, В2, В3, В6, В9, фолієву кислоту, кальцій, фосфор, цинк і магній. Вона знижує холестерину, покращує травлення та роботу кишківника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень