Обличчя та зона декольте – як у Дженніфер Еністон. Три прості кроки!

Шкіра, як губка, а м'язи - як тісто. Як з ними поводитись? 

Американська косметологиня й експертка з догляду за шкірою Джоанна Чех поділилася трьома золотими правилами догляду за шкірою в домашніх умовах. Ефект буде не гіршим, аніж від походу до косметолога, пише vogue.ua.

Джоанна Чех спеціалізується на догляді за шкірою вже понад 35 років. Вона працювала з Дженніфер Еністон та Крісті Тарлінгтон Бернс.

Чех вчить, як, використовуючи тільки свої руки, зробити так, щоб шкіра мала чудовий вигляд, а активні інгредієнти улюблених засобів проникали глибше.

Ось три головних поради від зоряної косметологині.

Масажуйте м'язи, як тісто

Найважливішим у догляді за обличчям є техніка масажу, пояснює Джоанна Чех:

-         Треба працювати з лицьовими м'язами, як з тістом, перебираючи їх і масажуючи. Це стимулює кровообіг.

 

Кров збагачується киснем, переносячи його ближче до шкіри й освіжаючи її поверхню.

 

М'язи злегка розігріваються, внаслідок чого будь-який продукт, який ви наносите опісля, краще вбирається.

Вона рекомендує починати домашню б'юті-рутину з масажу передньої частини грудей, а потім опрацьовувати обидва боки хребта, розтягуючись якомога глибше.

Після цього масажуйте трапецієподібний м'яз (уздовж часто напружених м'язів шиї і до плечей) і шкіру голови, щоб досягти максимального ефекту (і розслаблення).

Чех також рекомендує використовувати масажер для обличчя.

 

Такий пристрій впливає на м'язи і шкіру, допомагаючи зняти напругу й імітуючи вплив рук.

Він допомагає зняти набряклість, надати шкірі пружності і посилити сяйво. Починати такий масаж потрібно з центру обличчя, просуваючись до його країв, закінчуючи на лімфатичних вузлах, скронях і за вухами.

Завжди рухайтеся в одному напрямку, не роблячи рухів назад-вперед, пояснює Чех.

Масажер також можна використовувати поверх тканинної маски для посилення її ефекту, допомагаючи активним інгредієнтам глибше проникати в шкіру.

Починайте з декольте

Девіз косметологи ні – «завжди починати з грудей і закінчувати на лінії росту волосся» під час усіх процедур, які ви робите для обличчя, від ранкового очищення до вечірнього зволоження.

-         Дуже важливо дбати про зону декольте, тому що в 70-80 відсотках випадків ця ділянка видає ознаки старіння раніше за шкіру обличчя.

 

За цією зоною потрібно доглядати особливо ретельно, - додає Чех.

Крім засобу для чищення, в зоні декольте потрібно застосовувати ті ж сироватки, засоби для догляду і зволожувальні креми, які ви наносите на обличчя.

Поводьтеся зі шкірою, як з губкою

Якщо ваші м'язи — тісто, значить, ваша шкіра — це губка.

Коли ви наносите формулу на шкіру і натискаєте на неї (чотирма пальцями), ваша шкіра мікроскопічно розкривається; коли ви відпускаєте, шкіра чіпляється за те, що на ній є, і вбирає це в себе (просто як губка).

Неважливо, чи ви наносите тонік, есенцію чи сироватку,

Чех радить розподілити продукт по шкірі, а потім повільно на неї натиснути, відпустити, і акуратно постукати по шкірі подушечками пальців, щоб все увібралося.

Після цього ви можете наносити наступний шар.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень