П'ять овочів, про чудодійну силу яких жінки не замислювались 

Вони точно є у вас на кухні

Замість того, щоб витрачати великі гроші на креми та косметику для шкіри, спробуйте впливати на неї натурально. 

Буряк

Джерело антоцианінів — потужних антиоксидантів, які запобігають появі зморшок та додають шкірі блиску. Буряк важко перетравлювати після вживання в сирому вигляді, тому краще їсти його вареним. 

Морква

Цей овоч містить багато бета-каротину, який перетворюється в організмі у вітамін А — найкорисніший для нашої шкіри нутрієнт. Вітамін А прискорює процеси загоєння, запобігає неприємні спалахи на шкірі та підтримує її імунну систему, а також забезпечує натуральне зволоження. Завдяки вживанню моркви ви не лише забезпечите сяйво шкіри, але і захистите її від появи зморшок.

Шпинат

Насичений антиоксидантами, уповільнює утворення зморшок і робить шкіру більш пружною. Володіє протизапальними властивостями, що дозволяють видаляти з організму токсини, забезпечує чисту і блискучу шкіру.

Помідори

Багаті антиоксидантом лікопіном, який володіє омолоджувальними властивостями та виступає в ролі природного сонцезахисного крему. Помідори кислотні за своєю природою, і нанесення пюре з помідорів чи томатного соку на обличчя зміцнює пори та запобігає появі прищів.

Батати

Ця солодка картопля є протизапальною. Високий рівень вітаміну А допомагає боротися з бактеріями, що викликають прищі. Також містить вітамін С, поліпшує тонус шкіри та позбавляє від рубців після вугрів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень