Відкачали: поліцейські на Рівненщині врятували життя чоловіку (ВІДЕО)

Він міг раптово померти

У Сарнах патрульні поліцейські врятували життя чоловіку. Про це повідомляють у спільноті rivne_1283 в Інстаграмі.

Інцидент трапився сьогодні о 14:00 в місті Сарни на вулиці Широкій.

Як повідомила нашим журналістам старший інспектор прес-служби УПП у Рівненській області Наталія Воєвода, до копів звернулись громадяни.

Стурбовані люди пояснили, що виявили чоловіка, який не подає ознак життя. Патрульні відразу викликали на місце швидку допомогу.

Втім, 35-річному потерпілому різко стало погано - він перестав подавати ознаки життя.

Патрульні Олена Клюйко та Володимир Давидчук почали робити непрямий масаж серця. Після чого забезпечили потерпілому стабільно-бокове положення. 

Надалі реанімаційні заходи продовжили медики.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

У Сарнах патрульні поліцейські врятували життя чоловіку Інцидент трапився сьогодні о 14:00 в місті Сарни на вулиці Широкій. Як повідомила нашим журналістам старший-інспектор прес-служби УПП у Рівненській області Наталія Воєвода, до копів звернулись громадяни. Стурбовані люди пояснили, виявили чоловіка, який не подає ознак життя.  Патрульні відразу викликали на місце швидку допомогу. Втім, потерпілому 35-років, різко стало погано - він перестав подавати ознаки життя. Копи почали робити непрямий масаж серця. Після чого забезпечили потерпілому стабільно-бокове положення.  Коли на місце інциденту прибули лікарі, вони подякували поліцейським за реанімаційні заходи. Патрульні ж супроводжували швидку до самої лікарні.  Більше подробиць у поліції обіцяли повідомити згодом. #rivne #рівне

Публикация от Rivne 1283 (@rivne_1283)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень