Табір забронював у Києві цілий ресторан: виписали чоловіка, якому в Ковелі пересадили серце (5 ФОТО)

Прізвища донора та його рідних – не розголошують

Фото збільшується

56-річний Василь Міговка з Білої Церкви отримав «нове» серце в рамках першої за 15 років трансплантації серця в Україні.

Ми писали про це в матеріалі Рідні померлого дозволили ковельським медикам і Тодурову використати його органи (ФОТО/ВІДЕО 18+)

Учора ж, 28 січня, чоловіка виписали з лікарні.


Про це на сторінці у фейсбуці повідомила керівниця Всеукраїнської платформи донорства Ірина Заславець.

Вона пише, що Василя Михайловича, якого прооперували 24 грудня, виписують з Інституту серця.

Під час операції

При цьому стверджується, що на фото (15 осіб) лише третина його великої родини, яка приїхала до Києва.

Якщо ще чоловік 30 не потрапило в кадр, то виглядає, що на виписку прибув наче цілий табір родичів.


І, як пише Ірина, всі ці люди наперед забронювали ресторан у Києві, куди поїдуть святкувати зцілення – глави свого сімейства.


Який, треба визнати, виглядає дуже добре: геть не скажеш, що чоловік пережив настільки складну операцію та ще місяць тому був «сивим і виснаженим»

Ще місяць тому цей чоловік був «сивим і виснаженим»

Далі подаємо текст Ірини Заславець:

Дивовижно як на очах міняються люди!!!


Сивим і виснаженим цей чоловік, по центру світлини, був іще місяць тому. Із серцем, яке знищила застуда, йому давали хіба кілька місяців життя. Він буквально згасав.

І подивіться на нього зараз! Це ж небо і земля.
 

І не лише завдяки пофарбованому волоссю. Василь Міговка сповнений сил та енергії.
 

Завдяки донорському серцю, яке тепер б’ється у його грудях. Каже: «життя тільки починається». І жити його він нарешті зібрався для себе!

Василя Михайловича, якого прооперували 24 грудня, сьогодні виписують з Інституту серця. На фото лише третина його великої родини, яка приїхала до Києва. Вони щасливі! І одразу з лікарні поїдуть святкувати - забронювали цілий ресторан. Можу лише уявити, які там будуть танці.
 

Я ж вкотре хочу подякувати тим, завдяки кому Василь Міговка отримав цей свій другий шанс. Oleg Samchuk і команда Ковельське МТМО - Юліан Голик, Олександр Голуб, Роман Домашич; Borys Todurov і команда Інститут серця МОЗ України: Гаврил Ковтун, Антон Шпачук та інші, а також Оксана Сухорукова, Василь Стрілка (Vasyl Strilka) Dmytro Koval.


Та найбільше подяка - людям, імен яких ми не знаємо - 46-річному чоловікові, який того дня помер, і його сестрі, яка підписала згоду на донорство і врятувала три життя.

Фото збільшується

Деякі коментатори під цим дописом зауважують:

Светлана Коноваленко Очень странно что нет имён донора который умер и его сестры! Печально. Труд врачей безграничен ценен, но тот благодаря кому спасены жизни. Должны быть значимыми.
 

Alina Reaves Странно много раз видела видео как родственники донора приезжают у потом слушают сердце. При чем донор и реципиент из разных стран.
 

Iryna Zaslavets Alina Reaves у кожної країни свої закони, в Україні рідним реципієнта знати ім’я донора – заборонено.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень