Рівненська тенісистка прийняла тяжке рішення - взяти паузу на пів року

Йдеться про Катаріну Завацьку

У соцмережах рівненська тенісистка повідомила, що робить паузу у виступах, аби поправити здоров'я.

Я прийняла важке рішення взяти паузу в турі на 6 місяців і заморозити свій рейтинг. Все через проблеми зі здоров'ям, які супроводжують мене вже 2 роки (дуже довгий час) і не дозволяють робити те, що я дуже сильно люблю

Катаріна продовжує: "Було дуже важко прийняти таке рішення, але, напевно, воно є найкращим для мене зараз і для моєї кар'єри також! Це дасть мені час відновитися насамперед, добре потренуватися, мати можливість знову виступати на високому рівні, бути готовою боротися за титули на турнірах та досягти своєї мети! Цей спорт неймовірно важкий, але й тим самим такий чарівний! Триматиму вас в курсі свого відновлення і звичайно ж тренувань пізніше!

З нетерпінням чекаю, коли все налагодиться і коли я матиму можливість виступати на турнірах і при цьому почуватися добре!

Довідка

Катаріна Завацька посідає на цю мить 179 місце в рейтингу (особистий рекорд встановила минулого сезону – 103 місце). Цього року 21-річна українка здобула 13 перемог, мала 15 поразок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень