Кіану Рівз потай заручився

Його обраниця – художниця Алесандра Грант

Особисте життя 55-річного Кіану Рівза, як виглядає, налагодилася остаточно. Нещодавно в ЗМІ з'явилися чутки про те, що вони з Александрою Грант думають над тим, щоб узаконити свої стосунки.

Кіану не любить публічно ділитися подробицями свого приватного життя, тому дізнатися точну інформацію досить складно. Однак, як повідомляє видання Globe, нещодавно актор освідчився 46-річній художниці Александрі Грант.

Рівз ніколи не був одружений, тому для нього це відповідальний крок. Таблоїди припускають, що його пропозиція не є спонтанним рішенням, адже актор знає Александру вже багато років. Саме Грант підтримувала Рівза в нелегкі часи, а їх у житті актора було чимало. Близькі друзі пари відгукуються про художницю, як про надзвичайно добру людину. І хоча їх перший спільний вихід на люди відбувся зовсім недавно, до цих відносин закохані йшли не один рік.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень