Колишня дружина Джонні Деппа знову зібралася заміж

Стало відомо про заручини Ембер Херд та Ілона Маска

Ще зовсім нещодавно друзі мільярдера Ілона Маска вмовляли його не пов’язувати своє життя зі скандально відомою актрисою, але, скидається на те, що він не дослухався до порад. Західні ЗМІ повідомляють про заручини Херд і Маска.

За повідомленнями джерел, Ілон зробив Ембер пропозицію буквально днями, тому вони поки не хочуть афішувати заручини. Колишня дружина Джонні Деппа з радістю прийняла цю пропозицію і значного розміру діамант, яким Маск скріпив майбутній союз. Представники актриси і мільярдера поки не давали офіційних коментарів, але в пресі вже давно обговорюються щасливі відносини Ембер і Ілона. Вона багато часу проводить з його синами, він регулярно відвідує її на зйомках. Деякий час назад пара стала викладати спільні фотографії в Instagram і, схоже, справа дійсно йде до весілля, яке, без сумніву, стане одним із найгучніших в цьому році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень