У Джонні Деппа – чорна смуга у житті

Мама актора померла за два дні до того, як його дружина подала на розлучення

У житті Джонні Деппа настали не найкращі часи. Сьогодні стало відомо, що його дружина Ембер Херд подала на розлучення. Але, виявляється, це не єдина втрата, яку переживає 52-річний актор. З'ясувалося, що за два дні до цього померла мама Джонні.

Повідомляться, що Бетті Сью Палмер померла 20 травня в Лос-Анджелесі. Їй був 81 рік. Є інформація, що останні кілька років жінка страждала від важкого захворювання. За словами інформаторів, Джонні був дуже близький з матір'ю. У актора є татуювання з ім'ям Бетті Сью на лівому плечі. У 1995 році Депп купив мамі ферму в Кентуккі.

Щодо розлучення з Ембер Херд, то 30-річна актриса подала документи на розлучення в лос-анджелеський суд, вказавши причиною традиційні «непримиренні розбіжності». У документах Ембер Херд вказала датою розриву 22 травня. Шлюбний договір зірки не складали, тому Херд навряд чи зможе претендувати на частку майна. Також, за інформацією західних ЗМІ, Джонні Депп попросив у судді відмовити Ембер Херд в аліментах. Нагадаємо, Ембер Херд і Джонні Депп одружилися в лютому 2015 року під час таємної весільної церемонії на острові.

Зараз Джонні перебуває в середині промо-туру свого нового фільму «Аліса в Задзеркаллі». Він з'являється на червоних доріжках і бере участь в зйомках телешоу. Судячи з усього, актор не має наміру відмовлятися від своїх робочих зобов'язань навіть у такий складний період свого життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень