Ще дві голлівудські пари розбіглися

Ендрю Гарфілд та Емма Стоун вже не разом, розлучається і Дрю Беррімор

Ендрю Гарфілд та Емма Стоун познайомилися на зйомках фільму «Нова людина-павук» у 2011 році і з тих пір були разом. Однак, через надто щільний графік зйомок вони не змогли зберегти свої стосунки – стала відомо, що Гарфілд та Стоун розбіглися.

В квітні цього року пара вирішила зробити перерву в стосунках, але вже у травні їх знову бачили разом. Тепер же актори розійшлися остаточно. Джерело, близьке до пари, повідомляє, що Ендрю та Емма розійшлися без скандалів і, як і раніше, ставляться одне до одного з повагою.

Актриса Дрю Беррімор розлучається вже втретє, як і Геллі Беррі. З мистецтвознавцем Віллом Копельманом Дрю прожила три роки й народила двох доньок. Останні кілька місяців пара боролася за свій шлюб, але, очевидно, все було даремно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень