Відома голлівудська пара оголосила про своє розлучення

Геллі Беррі та Олів'є Мартінес більше не разом

49-річна Геллі Беррі та її чоловік, ровесник Олів'є Мартінес, оголосили про розлучення після двох років шлюбу. Пара виховує маленького сина Масео. Чутки про проблеми у відносинах акторського подружжя ходили вже більше року.

Сьогодні, 27 жовтня,  Геллі Беррі та Олів'є Мартінес особисто розповіли про своє рішення розлучитися в спільній заяві для світових ЗМІ. 

«Ми прийшли до розуміння необхідності розлучитися з важким серцем. Але ми обидва будемо рухатися далі з повагою один до одного і ставити інтереси сина понад усе », - йдеться в заяві Беррі і Мартінеса.

Як повідомляє американський портал TMZ, ініціатором розлучення стала Беррі. Перед весіллям пара уклала шлюбний контракт, а значить, у Геллі є шанс зберегти більшу частину свого 80-мільйонного статку.

Це вже третє розлучення оскароносної актриси - вона була заміжня за бейсболістом Девідом Джастісом і співаком Еріком Бенетом, який, до речі, не раз піднімав на неї руку. У Беррі, крім сина Масео, також є 7-річна дочка Нала від французького манекенника Габріеля Обрі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень