Кабмін ухвалив постанову, яка дозволяє укласти договір з лікарнею міста Вараш

Місцеву медсанчастину із державної власності передали у комунальну, а коштів на утримання лікарні та зарплати працівникам не передбачили

7 вересня на позачерговому засіданні Уряду ухвалили постанову, яка дозволяє укласти договір на медичне обслуговування населення з комунальним підприємством міста Вараш, що на Рівненщині. Про це Міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив на брифінгу.

«Таким чином зроблено ще один крок для вирішення вкрай актуального питання фінансування Вараської лікарні.

Наразі можна заключати угоду з НСЗУ та отримувати своєчасне фінансування, що забезпечить надання якісних медичних послуг населенню.

Також треба погасити заборгованість перед працівниками у період реорганізації лікарні в комунальний некомерційний заклад.

Це важливо, враховуючи той факт, що СМСЧ №3 у місті атомників входить у перелік медустанов 2-ї хвилі для лікування пацієнтів з CОVID-19», - зазначає голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Нагадаємо, 21 серпня Віталій Коваль під час термінової наради у Києві з Міністром охорони здоров’я України Максимом Степановим підняв питання про фінансування лікарні у Вараші. Місцеву СМСЧ №3 із державної власності передали у комунальну, а коштів у місцевому бюджеті на утримання лікарні та зарплати працівникам не передбачили.

Повідомляє Рівненська ОДА

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень