У готелі «Вараш» з’явився інклюзивний номер та бізнес-рум (ФОТО)

За останніх чотири роки у готелі прийняли понад 80 тисяч гостей

Візитівка міста – супутника електростанції готель «Вараш» працює у структурі РАЕС. Це важливий об’єкт, адже з початку пандемії й до 15 червня тут проживали у повній ізоляції 60 осіб критичної групи оперативного персоналу підприємства.

Нині готель повертається до звичайного режиму роботу. Нещодавно тут з’явився й номер для людей з інвалідністю.

На РАЕС реалізовано проєкт щодо облаштування своїх об’єктів соціальної сфери засобами та елементами, які надають змогу особам з обмеженими фізичними можливостями вільно дістатись до тої чи іншої будівлі, об’єкта соціальної інфраструктури, що перебувають на балансі підприємства. Готель «Вараш» - не виключення.

Заклад облаштовано: пандусом; кнопкою виклику персоналу; табличкою з короткою інформацією про готель зі шрифтом Брайля; усі вхідні двері розширено; на 1 поверсі повністю функціонує номер з усіма вигодами для людей з інвалідністю; працює пасажирсько-вантажний ліфт. Усі ці модернізації було виконано згідно з вимогами та нормами державних стандартів України», - зазначила керівник готелю Рівненської АЕС «Вараш» Ольга Квач.

Варто відзначити, що готель «Вараш» є привабливим для бізнесу сектору в частині оновленої бізнес-кімнати.

На першому поверсі закладу функціонує бізнес-рум для переговорів, засідань чи нарад, розрахована на 15 місць. У приміщенні кімнати є екран, проєктор, ноутбук для презентацій, встановлено безпроводовий інтернет Wі-Fі, є кондиціонер та облаштовано кімнату для кава-брейків, - окреслила Ольга Квач.

За останніх два роки працівниками закладу було відремонтовано номери на 4 поверсі, на стадії завершення — поточний ремонт номерів 8 поверху (частина з яких в одному крилі повністю вже готова).

Якщо поглянути на статистичні дані впродовж останніх чотирьох років щодо завантаженості готелю, то маємо наступні фактичні цифри: у 2016 році готель надав у користування 23 823 ліжко-місця, у 2017 – 24 170 ліжко-місць, у 2018 році – 28 939 і у 2019 році – 29 240 ліжко-місць. Нині ми відкриті для нових гостей та сподіваємося на подальшу плідну роботу, - підсумувала Ольга Квач.
 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень