Рівненські атомники провели акцію «Енергія добра»

Допомога для дітей-сиріт, дітей позбавленим батьківського піклування та дітей, сім’ї яких опинилися у складних життєвих обставинах

Учасники акції з-поміж адміністративного персоналу РАЕС адресно доставили 100 пакетів з набором продуктів першої необхідності та засобами індивідуального захисту кожній родині.

Цього разу під час «Енергії добра» зібрали майже 85 тисяч гривень. За ці кошти сотні дітей Вараша закупили набори з найнеобхіднішими харчами, солодощами, ЗІЗ й санітайзерами.

Зокрема, витрачено на продуктові пакети 63 097,83 грн, а залишок загальної суми організатори планують використати на подальшу допомогу родинам міста-супутника РАЕС, які її потребуватимуть.

За словами представниці ініціативної групи, журналіста РАЕС Ірини Жук, ідея організації благодійної акції виникла торік напередодні навчального року в процесі підготовки одного із телевізійних сюжетів.

Попередні дві акції ми проводили більш яскраво, з солодким столом, концертною програмою для дітей! Цьогоріч світова пандемія коронавірусу внесла корективи в проведення акції, унеможливила групові збори учасників, тож ми вирішили допомогу доставляти дітям адресно з дотриманням усіх карантинних заходів.

Приємно, що до реалізації акції долучилась така кількість небайдужих людей. Відчутна ефективність роботи голів цехових комітетів ППО РАЕС з персоналом підприємства. У підсумку маємо чудовий результат – надана допомога тим родинам, які справді потребують цього, а особливо в складний час карантинних обмежень, - коментує Ірина Жук.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень