Кабмін визначив тарифи на світло з 1 квітня

Адже 31 березня закінчується термін дії чинних, пільгових тарифів

Ми уже повідомляли, що тарифи на електроенергію залишаться чинними ще й впродовж квітня. Напередодні вихідних Кабмін ухвалив рішення не підіймати тарифи до кінця опалювального сезону. 

1 квітня мав закінчитися спеціальний період із пільговими цінами на електроенергію. Тому уряд ухвалює рішення про його продовження. Механізм покладеного соціального обов’язку продовжуватиме діяти до 30 квітня цього року, – сказав Шмигаль.

А це означає, що мінімум до 1 травня українці платитимуть за електроенергію на рівні: 

  • 1,44 грн/кВт-год за споживання до 250 кВт/місяць 
  • 1,68 грн/кВт-год за споживання понад 250 кВт/місяць.

Експерти комунальної галузі запевняють, що уникнути подорожчання тарифів не вдасться. Якими вони будуть в травні - поки не відомо, адже експерти кажуть, що ринкова ціна у 4 рази вища від тарифів, якими користується населення. Проте найбільш ймовірне збільшення тарифів до 2,5 гривень за кіловат.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень