

Готуємо на карантині
Сьогодні ми пропонуємо приготувати класичну італійську закуску - брускету. Вона чимось нагадує звичні для нас бутерброди або тости на сніданок, але є деякі відмінності.
Хрустка скоринка, аромат оливкової олії з часником, злегка кислуватий присмак моцарели і томатів.
Таку закуску можна готувати як для святкового столу, так і на кожен день. Корисно, смачно й швидко.
- Чіабата 1 шт.
- Сир "Моцарела" 200 г.
- Помідори "Чері" 4 шт.
- Італійські трави за смаком.
- Петрушка 50 г.
- Оливкова олія 4-5 ст. л.
- Часник 3 зубчики.
Розділіть помідори на дві частини й висипте в миску. Додайте туди подрібнений часник, італійські трави, краплю оливкової олії і перемішайте. Поставте все у розігріту до 200 градусів духовку на 6-7 хвилин.
Наріжте чіабатту (багет) тонкими скибочками. Кожен шматочок змащуємо оливковою олією і обсмажуємо, поки не з'явиться хрустка скоринка. Усі скибочки чіабатти щедро натерти часником. Викласти на кожну брускету моцарелу, подрібнену петрушку і шматочки печених помідорів.
Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ
«Золота жила»: у чому Україна перша у світі, неочікувана для багатьох відповідь
«Коли на трон зійде восьмий»: що казала Ванга про закінчення війни в Україні
Наложниць у гаремах розгодовували до 150 кг: навіщо це було потрібно?
Чи щасливий ваш рік народження? Остання цифра розкаже про все
Ціна «злетіла» в 2 рази: обов'язкова для всіх водіїв послуга різко подорожчала
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415