Італійський бутерброд — брускета класична (РЕЦЕПТ)
Готуємо на карантині
Сьогодні ми пропонуємо приготувати класичну італійську закуску - брускету. Вона чимось нагадує звичні для нас бутерброди або тости на сніданок, але є деякі відмінності.
Хрустка скоринка, аромат оливкової олії з часником, злегка кислуватий присмак моцарели і томатів.
Таку закуску можна готувати як для святкового столу, так і на кожен день. Корисно, смачно й швидко.
Інгредієнти
- Чіабата 1 шт.
- Сир "Моцарела" 200 г.
- Помідори "Чері" 4 шт.
- Італійські трави за смаком.
- Петрушка 50 г.
- Оливкова олія 4-5 ст. л.
- Часник 3 зубчики.
Розділіть помідори на дві частини й висипте в миску. Додайте туди подрібнений часник, італійські трави, краплю оливкової олії і перемішайте. Поставте все у розігріту до 200 градусів духовку на 6-7 хвилин.
Наріжте чіабатту (багет) тонкими скибочками. Кожен шматочок змащуємо оливковою олією і обсмажуємо, поки не з'явиться хрустка скоринка. Усі скибочки чіабатти щедро натерти часником. Викласти на кожну брускету моцарелу, подрібнену петрушку і шматочки печених помідорів.
Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ