Салат з сиром і помідорами: готуємо на карантині (РЕЦЕПТ)

Лише 5 простих інгредієнтів

Салат з сиром та помідорами – це чудова універсальна страва, яка зможе стати окрасою не лише будніх посиденьок, а й чудовим доповненням святкового столу.

Салат надзвичайно простий у приготуванні, адже містить лише 5 доступних компонентів.

Приготувати таку смакоту можна за лічені хвилини, тому цей рецепт стане для вас рятувальним у тих випадках, коли до вас несподівано завітали гості.

Отже, лише 5 простих інгредієнтів, буквально 10 хвилин вашого вільного часу, маса гарного настрою і вуаля – салат уже у вас на столі.

Помідори 3-4 шт.

Сир твердий 50-100 г.

Часник 2-3 зуб.

Сіль - за смаком

Майонез - 2 ст. л.

На першому етапі приготування нам потрібно помити помідори. Розрізаємо їх навпіл. Кожну половину ріжемо ще на дві частини. Тепер помідори нарізаємо тоненькими дольками невеликого розміру.

Далі нам знадобиться глибока ємність, в якій ми будемо перемішувати салат. Висипаємо сюди подрібнені помідори. Тепер чистимо часник та подрібнюємо. Відправляємо шматочки часнику у спеціальний пристрій для подрібнення. Отриману однорідну часникову масу відправляємо у ємність з помідорами. 

Після цього нам знадобиться твердий сир. Натираємо його на крупні тертці в ємність з усіма компонентами салату. Солимо салат за смаком, а потім заправляємо його майонезом.

Перемішений салат готовий до вживання. Перекладаємо його в красиву тарілку. Після цього подаємо страву до столу. Готуйте, фантазуйте, експериментуйте і створюйте свої кулінарні шедеври!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень