Інтервальне голодування змінює звички, але зовсім не так, як того прагнуть охочі схуднути 

Це проявляється, коли людина закінчує інтервальне голодування

Вчені Техаського університету з'ясували, що  люди, які в минулому дотримувалися інтервального  голодування, схильні до переїдання. 

Автори набрали групу, вона складалася з 70 осіб, які дотримуються інтервального годування, ще 50 осіб, які раніше практикували таке харчування, та ще 180 осіб, які ніколи не дотримувалися цього типу харчування. Науковці дослідили їхні харчові звички, аби оцінити імпульсивну поведінку та виявити, чи є розладу у харчових звичках. 

З’ясувалося, що люди, які практикували інтервальне голодування, справді схильні до переїдання:

Інтервальне голодування викликало негативні асоціації з інтуїтивним харчуванням, тобто з тим, що люди не слухають своє тіло.

 

Річ у тому, що харчування не тоді, коли голодний, а за розкладом, може викликати проблеми з апетитом або призвести до функціональних проблем.

 

У більшості випадків йдеться саме про переїдання, - підсумували експерти.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень