Хвиля кардинальних змін накриє 5 знаків Зодіаку

Для декого такий поворот долі буде неочікуваним

ТЕРЕЗИ

Ви перебуватимете у центрі пліток та інтриг. Щоб не потонути у цій безодні, довіряйте більше рідним та близьким. Частково вирішити негаразди вдасться вже до кінця тижня. 

СКОРПІОНИ 

Доведеться миритися з тим, що плани можуть несподівано зірватися. Не варто через це нервувати, скоро все стане на місця. Вільний час проведуть з коханими. У справах чи в роботі можете розраховувати на підтримку знайомих та сім'ї.

СТРІЛЬЦІ 

Наполегливість допоможе впоратися з будь-якими труднощами. Важливо вчасно виконувати свою роботу, щоб до вас не було зауважень керівництва. При цьому просити щось у начальства марно – ваші прохання проігнорують.

КОЗОРОГИ 

Зірки обіцяють успіхи в інтелектуальній діяльності. З'явиться можливість надолужити втрачене, якщо справа стосується професійних знань. Не забувайте допомагати сім'ї.

РИБИ 

Одним махом розв'язувати сімейні проблеми не вийде. Але вас не залишать сам на сам з цим, неочікувану допомогу нададуть друзі. Але через непередбачувані події доведеться витратити трохи грошей

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень