На чотири знаки чекають серйозні зміни: для кого 2024-й рік стане доленосним

Це буде рік можливостей та нових звершень

На початку 2024 року Юпітер перестане рухатись назад, і це подарує всім знакам почуття надії та впевненості. Овен, Телець, Близнята й Козоріг зможуть змінити своє життя на краще та зміцнити зв'язки з близькими.

Астрологи склали гороскоп на 2024 рік, який допоможе в усьому розібратись. Меркурій, який впливає на ідеї та плани, 1 січня завершує свій зворотний рух у Стрільці, змушуючи рухатись вперед до нових цілей.

Овен

Ви отримаєте багато можливостей наступного року, щоб покращити свій духовний та фізичний стан.

Коли 14 лютого Марс зустрінеться з Плутоном у Водолії, то ви будете мати сильний вплив на інших і це допоможе досягти бажаного.

 

Добре знаючи свої цілі, ви зможете максимально використати цю потужну енергію.

У березні та квітні затемнення у вашому знаку сигналізують про новий початок. Це зелене світло від Всесвіту, щоб відпустити те, що стримує, і почати нову главу. У квітні відбудеться зустріч Юпітера і Урана, яка, можливо, принесе несподівані фінансові прибутки.

Телець

У 2024 році Телець буде зосередженим на роботі та досягненні цілей. Повернення Плутона до вашого дому кар’єри в січні підкреслює репутацію та те, як люди ставляться до вас.

Це шанс досягти успіхів на роботі та, можливо, отримати підвищення.

 

Під час місячного затемнення в березні ви можете переглянути розпорядок дня, щоб підвищити свою енергію та відкрити потенціал.

У квітні Юпітер і Уран зустрічаються у вашому домі самовираження, заохочуючи показати світові, хто ви є. Це чудовий час, щоб почати щось нове. Травень приносить потужне вирівнювання між Венерою та Юпітером у вашому знаку, потенційно покращуючи фінансовий стан.

Близнята

Приготуйтеся до року, наповненого ідеями та знаннями.

Плутон повертається до Водолія, вашого сусіднього повітряного знака, приблизно 20 січня, знаменуючи час великих змін у ваших пошуках пригод, вірувань, навчання та самопізнання.

 

Якщо ви працюєте в ЗМІ, то отримаєте більший вплив на суспільство.

Приблизно в березні та квітні місячні та сонячні затемнення можуть викликати новий пристрасний проєкт або навіть романтичний інтерес. Ви можете знайти нових друзів, які поділяють ваші інтереси. З кінця травня Юпітер входить у ваш знак, приносячи додаткову удачу та можливості для зростання.

Козоріг

Складна фаза з Плутоном, яка впливала на ваше життя з 2007 року, нарешті закінчується 20 січня.

Ви пережили довгий період трансформації. У березні Юпітер і Уран об’єднаються у вашій зоні любові, творчості та самовираження.

 

Будьте готові до чогось абсолютно нового і незвичайного у житті.

У травні Венера приєднується до Юпітера в Тельці, приносячи романтику, цінність і достаток у ваше життя. Це може допомогти перетворити творчі ідеї на щось міцне та прибуткове. Ви навіть задумаєтесь про створення сім'ї. Крім того, у липні Марс і Уран об’єднуються в Тельці, викликаючи натхнення та прилив енергії.

Джерело: OBOZ.UA

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень