Нерозуміння коханих – Левам, ощадливість – Стрільцям: гороскоп на 3 грудня

А Водолії зможуть уникнути неприємностей

ОВНИ

Ви зможете контролювати ситуацію, але доведеться швидко ухвалювати рішення, інакше потрапите у залежність від своїх партнерів або родичів.

ТЕЛЬЦІ

Зараз час розкриття внутрішнього енергетичного потенціалу. Ваш успіх багато в чому буде залежати від враження, яке ви справите на оточуючих.

БЛИЗНЯТА

День сприятливий для відновлення дружніх зв'язків, які виявляться досить міцними. Будуючи плани, однак зважайте на те, що знадобиться багато часу, сил і грошей для реалізації.

РАКИ

Вас чекає день провокацій та спокус, тому необхідно бути більш обачними та контролювати все, що відбувається навколо.

ЛЕВИ

В особистих стосунках не виключені проблеми, пов'язані з небажанням партнера прийняти вашу точку зору.

ДІВИ

Через дрібні неприємності можуть виникнути проблеми у відносинах з оточуючими. Не плануйте важливих зустрічей і не сперечайтеся, як би сильно вас не зачіпала тема обговорення.

ТЕРЕЗИ

Доля готує вам несподівані повороти, тому не приймайте швидких рішень. У спілкуванні зі старшими родичами зберігайте спокій, уникайте суперечок, які можуть призвести до принципового протистояння.

СКОРПІОНИ

Цього дня вас оточуватимуть незвичні люди, а ви будете прагнути до вищих ідеалів. Зорі радять зайнятися самоаналізом. Намагайтеся дати критичну оцінку своїм вчинкам.

СТРІЛЬЦІ

Постарайтеся економніше розпоряджатися фінансами, бо незабаром обсяг витрат може перевищити доходи.

КОЗОРОГИ

Якщо ви відчуваєте, що у стосунках щось не так, то, найімовірніше, так воно і є. І саме зараз час з усім розібратися.

ВОДОЛІЇ

Цього дня вам вдасться уникнути великих неприємностей. Головне – стриманість у висловлюваннях.

РИБИ

Можливі незначні проблеми фінансового характеру. Вірогідні великі, але необов’язкові витрати, через які буде важко відновити звичний рівень життя.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень