Зрада – Овнам, боротьба – Близнятам: гороскоп на 27 листопада

А для Дів це буде день любові

ОВНИ

Не варто надмірно довіряти колегам – краще тримати дистанцію. Не виключено, що якась ваша таємниця вийде саме від когось із колег.

ТЕЛЬЦІ

Зорі кажуть, що вас чекає нове короткочасне любовне захоплення. Найімовірніше, це буде хтось з ваших добрих знайомих.

БЛИЗНЯТА

Можливо, зараз вам доведеться відстоювати свої життєві принципи або погляди. Зорі рекомендують активно захищати власні інтереси, інакше втратите авторитет в очах людей, яких особливо цінуєте.

РАКИ

Цього дня ймовірна несподівана новина, яке потягне за собою непередбачені витрати. Не робіть з цього проблему, бо невдовзі вас чекають чималі надходження.

ЛЕВИ

До вас звернуться з діловою пропозицією, яка може виявитися пасткою, тому краще уникати контактів з малознайомими особами.

ДІВИ

Любов буде супроводжувати вас у цьому дні. Це додасть сили та впевненості, тому всі завдання ви будете вирішувати швидко та легко.

ТЕРЕЗИ

День буде вдалим, якщо ви сплануєте його заздалегідь. Можливі несподівані фінансові надходження, але остерігайтеся сумнівних осіб і сумнівних пропозицій.

СКОРПІОНИ

Займіться приємними справами та уникайте з'ясування стосунків. Також будьте обережні, бо про себе може нагадати недоброзичливець.

СТРІЛЬЦІ

День пройде під знаком невирішених проблем в особистому житті. Можливо, ви отримаєте важливе повідомлення, яке змусить змінити ставлення до деяких людей.

КОЗОРОГИ

Можлива зміна сфери діяльності або вихід на інший рівень розвитку. Не впустіть свій шанс і проявіть рішучість у досягненні мети. 

ВОДОЛІЇ

Ваше фінансове становище може похитнутися - ви втратите цінну річ або повернете старі борги. 

РИБИ

Витримка допоможе отримати підтримку керівництва в реалізації важливого для вас проєкту. Ймовірність успіху дуже велика. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень