Зводять з розуму чоловіків: названо найособливіших жінок за знаком Зодіаку

Таких лише троє

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку серед жінок, яких неможливо забути. Вони будуть ввижатися вам скрізь, а ваше серце підсвідомо буде сумувати за ними.

Лев

Жінки-Леви дуже харизматичні, емоційні, привабливі, вогняні та розкішні. Вони здатні підкорити будь-якого чоловіка. Вони вміють робити так, щоб всі думки чоловічої половини людства були зайняті тільки ними. Вони буквально дурманять голову, заради них чоловіки готові на все. Зустрівши таку жінку, вони вже ніколи не зможуть випробувати більш сильних почуттів з іншою.

Скорпіон

Пристрасні та енергійні Скорпіони здатні потрапити в саме серце чоловіків. З ними чоловіки відчувають різні почуття - і позитивні, і негативні. Але всі вони максимально сильні та гострі. Це як наркотик, якого після розставання буде дуже не вистачати. 

Риби

Мрійливі та ніжні Риби підкорюють чоловіків своєю жіночністю. Вони дуже чутливі та вразливі, тому їхній обранець завжди відчуває себе героєм. А як ви знаєте, це дуже сильне почуття. Більш того, чоловіки бояться втратити жінок-Риб, тому що навряд чи інша жінка зможе огорнути їх такою любов'ю і турботою.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень