Неймовірні новини – Терезам, або симпатія, або робота – Овнам: гороскоп на 17 листопада

А Водоліям можуть зашкодити надмірні емоції

ОВНИ

Зараз не найкращий час для доленосних рішень. Також не варто розпочинати спільний проєкт з людиною, якій симпатизуєте, бо зіпсуєте і роботу, і стосунки.

ТЕЛЬЦІ

Ви зумієте знайти вихід з робочої ситуації, яка довгий час дошкуляла усьому колективу. Але намагайтеся не віддати вирішенню цієї проблеми усі свої сили.

БЛИЗНЯТА

Ви будете схильні до нападів гніву та дратівливості, а це може перешкодити реалізації планів. Через свою нестриманість ви будете відштовхнути людей.

РАКИ

День порадує вас не тільки новими цікавими знайомствами, а й зустрічами зі старими друзями. Ви постійно перебуватимете в центрі уваги.

ЛЕВИ

Цього дня ви проявите всю твердість свого характеру. Однак не перестарайтеся, адже наслідки конфліктів можуть бути серйозними й тривалими.

ДІВИ

Вас будуть цікавити виключно справи особистого характеру. Зараз потрібно бути більш терпимими до оточуючих і не нав'язувати свою думку.

ТЕРЕЗИ

Постарайтеся нічого серйозного на цей день не планувати. Бо все в одну хвилину може змінитися через неймовірно хорошу новину.

СКОРПІОНИ

Намагайтеся більше часу та уваги приділяти коханим. Спілкування подарує вам обом чимало приємних хвилин.

СТРІЛЬЦІ

З обережністю поставтеся до того, що вам говоритимуть. Не вірте обіцянкам – є ризик, що хтось введе вас в оману.

КОЗОРОГИ

Це буде хороший день, але ви можете або швидко втомлюватися, або просто відчувати брак сил.

ВОДОЛІЇ

Не дратуйтеся, навіть якщо від вас вимагають занадто багато. Бурхливі емоції можуть стати на заваді правильним рішенням.

РИБИ

Зараз не надто сприятливий час для підписання контрактів і договорів. У фінансових питаннях можуть виникнути труднощі.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень