Сумніви – Дівам, корисні знайомства – Левам: гороскоп на 12 листопада

А в житті Скорпіонів з’явиться важлива людина

ОВНИ

Цього дня можуть виникнути ситуації, коли потрібно буде прийняти швидке рішення. Ви з цим впораєтеся, якщо не відмовитеся від допомоги однодумців, але при цьому будете довіряти й власній інтуїції.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня не варто вступати в словесну боротьбу, бо ваша сила переконання ослабне. Крім того, ви самі можете піддатися чужому впливу.

БЛИЗНЯТА

Уникайте змін. Навіть невеликих, оскільки вони можуть обернутися зовсім не тим, на що ви розраховуєте. Разом з тим давні друзі доведуть вам, що на них завжди можна покластися.

РАКИ

Сприятливий день для того, щоб залагодити непорозуміння, яке виникло напередодні. Головне, намагаючись домовитися, не тисніть на співрозмовника.

ЛЕВИ

Цей день підходить для корисних знайомств, тому не просиджуйте весь час вдома.

ДІВИ

У вас може з'явитися невпевненість у власному майбутньому. Цей день ви проживете у сумнівах, в тому числі й у власних силах.

ТЕРЕЗИ

Це день активної боротьби, тому пасивність зараз неприпустима. А якщо ви хочете щось змінити у своєму житті, то краще це зробити саме цього дня.

СКОРПІОНИ

У вашому оточенні може з'явитися дуже важлива для вас людина. Постарайтеся познайомитися з нею якомога ближче. Невдовзі ця особа допоможе вам вирішити дуже серйозну проблему.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете досягти великих успіхів, практично не докладаючи зусиль. В особистому житті вас очікують особливо приємні моменти.

КОЗОРОГИ

Зорі прогнозують вам подію, яка змусить вас поглянути на життя по-новому.

ВОДОЛІЇ

День сприятливий для великих покупок і облаштування житла. Не відмовляйтеся від зустрічей зі старими друзями, а також від знайомств.

РИБИ

В особистих стосунках можуть виникнути труднощі. Можливі й кардинальні зміни. Перш ніж прийняти рішення, добре обміркуйте його.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень