Обман та егоїстичне оточення – Ракам, обмеження – Дівам: гороскоп на 6 листопада

А в когось буде більше грошей

ОВНИ

Можливі неприємності в особистому житті. Ускладнять становище ваш гострий язик і роздратування. Намагайтеся бути тактовними.

ТЕЛЬЦІ

Вам вдасться значно поліпшити матеріальне становище в результаті успішного завершення справ або несподіваної допомоги.

БЛИЗНЯТА

У вас буде шанс успішно завершити важливу справу та налагодити контакти з потрібними людьми, що дозволить мати додатковий прибуток.

РАКИ

Уникайте всього нового й дійте перевіреним способом. Також цього дня вам знадобиться терпіння, стриманість і мудрість. Остерігайтеся обману та егоїстичних людей.

ЛЕВИ

Сімейні проблеми вийдуть на перший план й потребуватимуть значних витрат. Намагайтеся не нервувати – незабаром життя усе розставить на свої місця.

ДІВИ

Цього дня зорі радять обмежити задоволення. Корисними будуть сувора дієта та фінансова стриманість.

ТЕРЕЗИ

Ви будете незадоволені собою й шукатимете сенс життя, шляхом відкриття для себе вічних істин. А ваші близькі будуть потерпати від мінливості вашого настрою.

СКОРПІОНИ

Зараз ви можете не боятися невдач, бо вам вдасться обійти будь-які гострі кути. Ретельно вибирайте засоби для досягнення своєї мети й не ризикуйте даремно.

СТРІЛЬЦІ

Цей день сприятливий для інтимних зустрічей - ваша половина проявить до вас підвищену увагу.

КОЗОРОГИ

Не рекомендується перенапружуватися. Можливі дрібні непорозуміння, відчуття незахищеності, важкі передчуття. Відпочиньте від похмурих думок, дозволивши собі те, у чому ви собі зазвичай відмовляєте.

ВОДОЛІЇ

Будьте обережні, бо вас хочуть виставити не в кращому світлі, тому постарайтеся не бути відвертими з людьми, в порядності яких ви не впевнені.

РИБИ

Зорі сприятимуть тим, хто точно знає чого хоче й уміє грамотно планувати свої дії. Проблеми намагайтеся вирішувати відразу ж, не відкладаючи їх на завтра. 

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень