Місяць у молодику та круті зміни: після 13 листопада життя п'яти знаків Зодіаку кардинально зміниться

Градус напруженості буде дуже високим

У понеділок, 13 листопада, об 11:27 за київським часом настав молодик в Скорпіоні у поєднанні з Марсом та опозиції з ретро-Ураном. Астрологиня Марина Скаді вважає, що градус напруженості в навколишньому світі буде дуже високим.

На молодий місяць варто бути обережним — триматися якомога далі від натовпу, пам`ятати про техніку безпеки та старатися не «перегоріти» на роботі. Також у цей період представники п’яти знаків Зодіаку мають шанс змінити своє життя.

Овен

Настав час зустрітися віч-на-віч зі своїми несвідомими переживаннями і страхами. Це період, коли ви можете залікувати свої душевні рани. Не тікайте від цих хворобливих відчуттів та емоцій: проведіть роботу зі своєю тінню та почніть своє зцілення. Ідеально було б попрацювати з психологом, або просто побути на самоті і розібратися з думками. Це якраз період оновлення і потім ваше життя піде по іншому руслу.

Тельці

Час задуматися про сім'ю. Це саме та тема, яка не даватиме спокою в період молодика. Можливі події, які кардинально змінять ваше ставлення до шлюбу чи дітей. Варто знайти баланс між роботою та відпочинком і, нарешті, присвятити час собі та своїм потребам. Працюйте над собою і ваші бажання збудуться.

Лев

Для Левів це час змін у сімейному питанні. Можливі створення нових союзів, поповнення чи навіть розлучення, яке давно назрівало. Поміркуйте про те, що вам хотілося б поміняти у своїй сім'ї чи у відносинах з батьками. Проведіть дослідження свого роду: ви можете знайти нові факти, які допоможуть вам у майбутньому. Подумайте, чи затишно вам у своєму будинку? Цілком можливо, що настав час оновити свої житлові умови.

Скорпіон

Це ваш сезон! У період молодого місяця не тільки Сонце, а й Місяць, і Марс будуть у вашому знаку Зодіаку. Ви можете відчувати потужний приплив енергії: спрямуйте цей ресурс на досягнення своїх цілей. В іншому разі, ви зіткнетеся з підвищеною дратівливістю та агресивністю. У цей період ви можете отримати нові пропозиції у сфері кар’єри, також можлива робота над новим проектом. Ця робота принесе вам успіх і навіть визнання.

Риби

Цей період для вас пов'язаний з пошуком нових ідеалів, спробами розібратися в питаннях релігії та подорожами. Займіться вивченням філософських тем, це допоможе менше звертати увагу на матеріальні речі. Завдяки цьому ваше духовне зростання «підніме» і фінансовий стан. У вас з’являться нові ідеї і ви зможете їх вдало реалізувати. У цей період варто навчитися медитувати.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень