Конфлікт з керівництвом – Близнятам, гроші – Терезам: гороскоп на 13 листопада

А Дівам потрібно подбати про спокій в сім’ї

ОВНИ

Не вимагайте від себе неможливого й не намагайтеся вирішити всі завдання. Робіть те, що дається вам без особливих зусиль.

ТЕЛЬЦІ

Зараз сприятливий час для проведення переговорів, збору інформації та обговорення своїх планів з керівництвом. Не бійтеся братися за відповідальні справи.

БЛИЗНЯТА

Приборкайте емоції та дійте за заздалегідь продуманим планом. Інакше можливі конфлікти з керівництвом або колегами.

РАКИ

Не критикуйте близьких людей, бо зараз ваша критика викличе лише роздратування. Цей день сприятливий для творчих занять.

ЛЕВИ

Ви зможете проявити себе непересічною особистістю та здобути схвалення оточуючих.

ДІВИ

Цього дня вам доведеться докласти максимум зусиль, щоб зберегти спокій в сім’ї. Будьте обережними у висловлюваннях, оскільки саме зараз ваші слова можуть ранити особливо боляче.

ТЕРЕЗИ

Вас чекають успіхи у професійних справах. Можливі несподівані фінансові надходження.

СКОРПІОНИ

Якщо будете рішучими й покажете себе з правильного боку, то зможете не лише успішно впоратися з важливою справою, але й суттєво зміцнити свій авторитет.

СТРІЛЬЦІ

Можливі дрібні непорозуміння з домашніми через гроші. Зорі радять зайнятися цього дня тими справами, які вам до душі.

КОЗОРОГИ

Зараз хороший час для колективної роботи. Разом вам вдасться швидко впоратися із завданням і зробити роботу надзвичайно приємною.

ВОДОЛІЇ

День буде вдалим, якщо ви зможете відігнати негативні думки й повірити у краще. До справ підходьте творчо, використовуйте несподівані ходи.

РИБИ

Навіть якщо ви будете чимось незадоволені, не поспішайте демонструвати свої емоції. Цим ви не вирішите проблему, а лише погіршите ситуацію.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень