Їх всього 5: Улюбленці року Дракона, яким у 2024 усміхнеться фортуна

Пʼятірка везунчиків, для яких прийдешній рік буде особливо успішним

Наступний 2024 рік за китайським календарем буде роком Зеленого Дерев'яного Дракона.

Астрологи назвали пʼятірку знаків Зодіаку, до яких прийдешній рік буде особливо приязним.

ВОДОЛІЇ

Представники цього знаку – на пʼятому місці у рейтингу щасливчиків. У 2024 році ви братимете активну участь в інноваціях та прогресі. Ваша оригінальність та креативність допоможуть створити унікальні продукти та ідеї.

РИБИ

Ви посідаєте почесне 4-е місце у списку улюбленців 2024 року. Представники цього знаку спиратимуться на інтуїцію і прагнутимуть до духовного зростання. Ваша уява та чутливість допоможуть зрозуміти глибинний зміст та знайти відповіді на важливі життєві питання. У 2024 році на Риб очікують успіхи у духовних та творчих починаннях.

ДІВИ

У трійці тих, до кого у прийдешньому році буде прихильна доля, опинилися Діви. У 2024 році ви зможете все розставити на свої місця та здійснити свої плани. Космос відкриває двері для правильних та раціональних рішень, і ви не проґавите цю можливість.

КОЗОРОГИ

У 2024 році ви можете організувати свій успіх, але при цьому не варто надмірно напружуватися та поспішати. Дерев'яний Дракон принесе вам підтримку та допоможе досягти поставленої мети.

СКОРПІОНИ

А перше місце у рейтингу знаків зодіаку, яким пощастить найбільше у 2024 році Дракона, посідають Скорпіони. На вас чекає особливий успіх, енергії стихій землі та дерева допоможуть вам реалізувати свій потенціал. Цього року Скорпіони зможуть досягти надзвичайних висот у різних сферах життя та привернути до себе увагу завдяки своїй рішучості та стійкості. Попереду у Скорпіонів яскраве й успішне майбутнє, повне можливостей та здобутків.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень