Нестерпні у старості: три знаки Зодіаку, поруч з якими дуже не просто

Усі найнеприємніше риси  характеру проявляються з роками сильніше

БЛИЗНЯТА

За все життя рідкісним представникам Близнят вдається впорядкувати своє життя. При цьому вони мають неймовірний талант роздавати поради іншим як їм треба жити. З віком вони геть втрачають здатність тримати язика за зубами, і ці поради летять на навколишніх як з брандспойта. Занудство з віком виходить в зеніт, тож претензії до всього навкруги тільки зростають. 

Близнята майстри довести до абсурду кожну неприємність. 

ОВНИ

Овни з віком починають чіплятися до близьких через будь-які дрібниці, безсоромно пхають носа не у свої справи, і ображаються постійно на брак уваги. При цьому вони не чують що їм говорять інші, адже вірять що єдина правильна думка у світі – їхня. 

Овни в старості стають майстрами драми, краще з ними не сперечатися, а терпляче терпіти їх присутність. 

СКОРПІОНИ 

Відверто, багатьох Скорпіонів і в молодості важко назвати приємною компанією, через їх конфліктність і норов. Ніякої субординації й рамок пристойності. З віком вони стають агресивними та дуже жорсткими. 

Вони позбавлені розуміння, що тепло і любов можна дарувати навколишнім, а те, що всі навколо зобов'язані це робити для них – у цьому для них немає ніякого сумніву.

 

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень