Тельці – диктатори, Близнюки – пліткарки: як проявляють себе різні знаки Зодіаку

На роботі

Люди проводять на роботі левову частину життя. Колективи бувають різні, і ми вчимося притиратися.

Можливо тут вам допоможе матеріал від Нью-Йорк Пост – про офісні та виробничі особливості різних знаків Зодіаку:

Овен

Овни прямолінійні, вони не будуть говорити дурниць за спиною, зате вміють промовляти чудові надихаючі промови або очолювати якісь напрямки.

Крім того, Овни не злопам'ятні, тож навіть якщо у вас було щось на зразок конфлікту з ними, можете бути впевнені, що все те досить швидко залишиться у минулому.

Телець

Тельці люблять покерувати та поповчати інших, але при цьому вони і працюють непогано. Отримавши владу, буває, що стають диктаторами, але позаяк ними керує Венера, то вони ще люблять усе красиве.

Для нормального самопочуття їм треба, щоб довкола було багато природного світла та рослин. А ще вони люблять поїсти, що вказує вам надійний шлях до порозуміння.

Близнюки

Близнюками керує планета Меркурій, і вони, безперечно, є чудовими продавцями.

Чим би не торгували: акціями, криптою, збіжжям чи схемами, вони люблять – сам процес , і все перетворюють у продажі. Навіть звичайний обмін інформацією. Тому бувають пліткарями, але загалом у колективі з ними – цікаво. Хоча вони й не без вивертів.

Рак

Керовані примхливим Місяцем Раки дуже темпераментні. Вони емоційно розумні, люблять, коли до них звертаються за порадою, особистою чи професійною. Буває, що беруть над кимось шефство і стають по-справжньому турботливими.

Жорсткі, але ніжні Раки готові інвестувати у роботу, яку вони виконують, і в людей, з якими вони працюють.

Лев

Лев в'яне без поклоніння. Їх треба хвалити – багато. Дуже багато. Якщо ви зможете це  забезпечувати на постійній основі, то у вас буде дуже відданий Лев.

Нетерпимі до підлих пліток, Леви завжди захищають несправедливо ображених та просуваються по службі, не забуваючи допомагати й іншим.

Діва

Діва ототожнює себе зі своєю роботою більше, ніж інші знаки. Вона любить деталі і кревно зацікавлена в тому, щоб ви інтегрували їхні ретельно продумані замітки для поліпшення.

А от похвала їм не так важлива. Іноді їх методи можуть здатися екстремальними, але їх дії і пропозиції загалом спрямовані на загальне благо для колективу.

Терези

Терези люблять підніматися по службових сходах і домагатися успіху завдяки незаперечній чарівності, а не якійсь важкій праці. Вирішення конфліктів та ухвалення важких рішень це теж – не їхня парафія.

Терези процвітають та розкриваються, коли їх навички працюють у командній динаміці. Їх місія – гармонізувати, згладжувати й оцінювати, а не керувати, затверджувати, наймати чи звільняти.

Скорпіон

Цим наймогутнішим знакам Зодіаку нема про що турбуватися на робочому місці. Однак, Скорпіон краще підходить для укладення незалежних контрактів, ніж для створення команди, він народжений з передчуттям зради, тому, чим з меншою кількістю людей йому доведеться працювати, тим краще.

Найкращий спосіб взаємодіяти з ними це – смиренність та максимальна уважність до деталей.

Стрілець

Стрілець – незаперечний офісний оптиміст, схожий на мартіні за обідом, табличку про премію та відкрите вікно. Відкриті до співпраці вони завжди вірять в те, що все можливо.

Стрільці чинять опір тиранії жорсткого графіка та краще почуваються у середовищі вільної форми, де їхні інновації можуть знайти основу.

Козоріг

Озброєний амбіціями і тонким почуттям гумору, Козоріг знає, як вести гру. Ефективні та амбітні, у них немає часу на тонкощі, дрібні образи або плітки поза офісом.

Козороги пишаються своєю здатністю досягати успіху без чиєїсь допомоги. Для них все, що має бути зроблене, треба зробити добре, і вони навряд чи терпітимуть відсутність належних зусиль з боку інших.

Водолій

Водолії, швидше за все, будуть відкрито говорити про те, скільки грошей вони заробляють. Вони також можуть допомогти вам просунутися вперед, отримати підвищення та досягти того, про що ви завжди мріяли.

Крім того, люди цього знаку не надто обтяжливі у знайомствах і не будуть напрошуватися до вас у гості.  

Риби

Слабкі духом і схильні до фантазій Риби найкраще справляються з ролями, які вимагають уяви, адаптації та регулярної зміни обстановки.

Риби мотивовані діяти, коли хочуть переспати зі своїм начальником або добре знають, що мають піти і потребують рекомендації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень