5 знаків Зодіаку, які найчастіше потрапляють у ДТП

Найакуратнішими на дорозі вважаються Стрільці

Представники цих п'яти знаків Зодіаку найчастіше потрапляють в аварії. І не завжди з власної вини. Що на це впливає? Розташування зірок, особисті якості чи випадковість? Зрозуміло одне: сідаючи за кермо, їм потрібно бути особливо обережними!

Овен

Овни — природжені лідери, це впливає і на їхню поведінку на дорогах. Вони не готові дотримуватись усіх правил, а перевищення на 15-20 км/год вважають нормою. Овни люблять швидкість та хорошу акустику в автомобілі, що часто призводить до ДТП.

Ще одним недоліком водіїв-Овнів є захоплення тюнінгом зовнішнього вигляду та внутрішніх елементів.

У гонитві за стильною та швидкісною машиною представники цього знака часто забувають про допустимі межі, що призводить до занадто темного тонування і, як наслідок, до невиправданого ризику.

Близнята

Близнята вважаються найменш врівноваженими. Вони можуть легко почати перегони з кимось на дорозі. При цьому активно лаятимуться під час їзди. Оскільки Близнята сильно реагують на всі зовнішні чинники, вони нерідко стають винуватцями аварій. Тому їм не варто сідати за кермо без страховки: це може коштувати дорого.

Діва

Взагалі вважається, що люди, які народилися під знаком Зодіаку Діва, керують акуратно. Їх важко відволікти чимось. Але вони мають загострене почуття справедливості. Якщо вони побачать на дорозі порушення, це не дасть їм спокою. Потрібно буде покарати винуватця. А карати на дорозі найпростіше, підрізавши когось. Часто інша людина не встигає вчасно відреагувати та в'їжджає в Діву ззаду.

Скорпіон

Водіям, що народилися під знаком Зодіаку Скорпіон, властива мстивість. Звичайний обгін або невелику недбалість з боку інших учасників руху вони вважають за особисту образу, за яку кривдник обов'язково повинен поплатитися.

Також водії-Скорпіони люблять швидко їздити та змагатися з іншими учасниками руху.

 

При цьому багато хто з них вміє дійсно добре керувати автомобілем.

Скорпіони частіше потрапляють у серйозні аварії, аніж у дрібні.

Риби

Риби — люди, що відрізняються підвищеною мрійливістю, яка не дає їм зосередитися на навколишній обстановці. На думку астрологів, представники цього знака можуть зберігати спокій у найнебезпечнішій ситуації, але водночас вони часто впадають у паніку через дрібниці.

Саме цим пояснюється велика кількість дрібних аварій.

Однак треба розуміти, що не лише зірки впливають на людину, тож краще на них сподіватися, а самому не лишати. В іншому разі аварія практично неминуча.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень