Обман – Рибам, цікаві новини – Овнам: гороскоп на 7 грудня

А Дівам потрібно вирватися з минулого

ОВНИ

Новий день принесе цікаві новини. Не намагайтеся одразу аналізувати цю інформацію. Якщо є можливість, то перенесіть на деякий час прийняття важливого рішення.

ТЕЛЬЦІ

Зорі пророкують успіх у фінансових питаннях – вам вдасться збільшити свій прибуток, використовуючи сміливу ідею.

БЛИЗНЯТА

Існує ризик депресивного настрою, тому нагадування про ваші успіхи буде доречним.

РАКИ

Не потрібно жертвувати собою заради інших. Буде краще, якщо ви присвятите свій час вирішенню особистих питань.

ЛЕВИ

Чекайте великої кількості зустрічей. Ви зможете відновити давні зв’язки, які стануть у пригоді вже в найближчому майбутньому.

ДІВИ

Не думайте про минуле й усе буде добре. Сконцентруйтеся на тому, що відбувається тут і зараз. А відбуватися будуть цікаві події…

ТЕРЕЗИ

Важливі справи призначайте на першу половину дня – в цей період ви будете у найкращій формі. Також намагайтеся правильно організовувати свій час, адже справ буде багато.

СКОРПІОНИ

Цього дня у вас є шанс познайомитися з людиною, яка докорінно змінить ваше життя. Це чудовий день для легкого флірту.

СТРІЛЬЦІ

Направте свої зусилля на роботу та кар'єрний успіх. Якщо плануєте зміни в особистому житті, то не поспішайте з рішеннями.

КОЗОРОГИ

Можливі невеликі непорозуміння з друзями або рідними. Не починайте суперечок, бо вони можуть перерости у серйозний конфлікт.

ВОДОЛІЇ

Що б не відбувалося, утримайтеся від критики. Цілком можливо, що ваші плани змінять особисті обставини, але до вечора все стабілізується.

РИБИ

Не варто сліпо довіряти людям, бо можливий обман. Особливо цього дня. Також не слухайте чужих порад, а прислухайтеся краще до інтуїції.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень