Велика покупка – Тельцям, почуття міри – Рибам: гороскоп на 9 грудня

А Овнам знадобиться допомога

ОВНИ

Подужати все заплановане на цей день виявиться непростим завданням. Саме час залучати когось на допомогу - навряд чи ви отримаєте відмову.

ТЕЛЬЦІ

Присвятіть цей день собі. Спокійно розкладіть все по поличках і наведіть порядок у справах та почуттях. Якщо ви давно мрієте про якусь велику покупку, то саме час її зробити.

БЛИЗНЯТА

Бажано вибирати активний відпочинок, де ви зможете зарядитися позитивною енергією. Але вам корисно побути трохи й на самоті.

РАКИ

Постарайтеся додати нових фарб у своє життя. Але робіть це обов’язково з рідними. Також зараз є шанс знайти вирішення питання, яке вас давно турбує.

ЛЕВИ

Не варто планувати важливі справи, бо вам потрібно трохи перепочити. Можливі несподівані, але приємні зустрічі.

ДІВИ

Зорі радять брати активну участь у будь-яких заходах, де можна проявити себе. Також це прекрасний час для спілкування з рідними.

ТЕРЕЗИ

Цей період буде вдалим для будь-яких справ, пов'язаних з фінансами. Не важко буде й впорядкувати усе вдома, а також викинути з голови непотрібні думки.

СКОРПІОНИ

Вам варто зосередитися на врегулюванні фінансових питань. Якщо з якимись завданнями не вдається впоратися самостійно, то одразу звертайтеся за допомогою до фахівців, інакше ви закинете цю справу, а це невдовзі може призвести до проблем.

СТРІЛЬЦІ

Відпочиньте від звичного розпорядку, щоб спробувати підійти до поставлених завдань або повсякденних обов'язків з несподіваного боку.

КОЗОРОГИ

Не плануйте занадто багато справ - надмірні фізичні навантаження зараз небажані. У вільний час не відмовляйте собі в маленьких радощах.

ВОДОЛІЇ

Ви легко впораєтеся з найскладнішою роботою. Головне - рішучий настрій. Фінансові питання можуть викликати занепокоєння, тому обговоріть витрати з сім'єю.

РИБИ

У вас надто великі вимоги та запити. Знайте міру у всьому.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень