Янголи дарують крила: три знаки Зодіаку, яким фантастично щаститиме до нового року

І в новий рік вони увійдуть цілком щасливими особистостями

ОВНИ

Вам варто утриматися від надмірних навантажень та працювати у спокійному темпі. Не реагуйте на зауваження керівництва, яке може вас поквапити. Поспіх вам не помічник. Розслабтеся і просто працюйте у звичайному темпі. А от зірки саме за це й подарують вам до свят те, про що ми цілий рік мріяли.

ЛЕВИ

Біля Левів розгортатимуться не дуже приємні події, хтось може почати бурхливо з'ясовувати стосунки. Але саме така ситуація Левам тільки на руку. Тут треба проявити себе незалежним і неупередженим арбітром, який вислухає обидві сторони й знайде правильне рішення. Цей шлях неминуче приведе вас до успіху, а крім того, ви піднімете свій авторитет в очах інших.

РИБИ

Ви матимете чудову можливість зміцнити свої ділові зв'язки. Запропонуйте колегам або партнерам де-небудь пообідати і все обговорити: зірки вас сприяють, тому ви обов'язково отримаєте з цього спілкування максимальну вигоду для себе та своєї кар'єри. Ну а там і гроші, і бажані покупки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень