Тягар з плечей – Левам, несподівані пропозиції – Терезам: гороскоп на 5 грудня

А в Скорпіонів може розпочатися «нове життя»

ОВНИ

Якщо ви займаєтеся фінансовими справами, то цього дня перевіряйте усе двічі. Якщо ввечері вирішите побути наодинці, то ризикуєте нагнати на себе поганих думок, тому цей час проведіть з людьми, які заряджають вас позитивом.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає захоплюючий та цікавий день. Ваш потенціал досягне піку й ви зможете виконати безліч справ.  

БЛИЗНЯТА

Вчіться економно витрачати свою енергію та брати на себе відповідальність. Ваша волелюбність цього дня може зіграти проти вас.

РАКИ

Важко знайти більш ідеальний момент для змін в особистому житті. Це нове стане тривалим і дуже приємним.

ЛЕВИ

Важкий період у роботі нарешті позаду. Але розслаблятися не варто. Ретельно обмірковуйте усі свої рішення.

ДІВИ

Цього дня вам доведеться добряче попрацювати для того, щоб привести до ладу справи й розставити у стосунках необхідні акценти. Не сумнівайтеся у собі й у правильності вашого вибору.

ТЕРЕЗИ

Будьте готові до несподіваних пропозицій. Довго не дивуйтеся – погоджуйтесь. Це стане для вас новим успішним стартом.

СКОРПІОНИ

Зорі прогнозують вам непоганий заробіток. Але від ризикованих проєктів краще відмовитися. День підходить для початку «нового життя» та для рішучого кроку.

СТРІЛЬЦІ

Подбайте про здоров'я. Намагайтеся рівномірно розподіляти фізичне навантаження. Зорі не рекомендують займатися дієтами та голодуванням. В любовних справах не будьте легковажними.

КОЗОРОГИ

Забудьте про всі стресові ситуації, які довелося пережити впродовж минулого часу. Принаймні спробуйте це зробити, щоб мати можливість розслабитися.

ВОДОЛІЇ

У спілкуванні не будьте надто агресивними, відстоюючи свою точку зору. Якщо вам щось не подобається, то скажіть про це, але не розвивайте цю тему нескінченно довго.

РИБИ

Вільні представники знаку можуть зустріти кохання. Також намагайтеся цього дня утриматися від спонтанних покупок.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень