Розплата – Стрільцям, демонстрація талантів – Дівам: гороскоп на 8 грудня

А Левам краще зійти з п’єдесталу

ОВНИ

Вашим порятунком цього дня стане робота. Висока завантаженість не дозволить з'ясовувати стосунки зі своїми близькими й наробити дурниць. 

ТЕЛЬЦІ

Не беріть на себе роль вчителя й не нав'язуйте свою думку оточуючим. Ви не зможете зупинитися, а це призведе до конфліктів. Крім того, зараз ви будете чути лише себе.

БЛИЗНЯТА

Якщо до виконання неприємного завдання ви підійдете спокійно та все ретельно обдумаєте, то можете розраховувати на хороший результат. Цей день сприятливий для великих покупок.

РАКИ

Цього дня ви можете сміливо планувати свій час так, як вам захочеться – ніхто не зруйнує ваші плани. Також зорі застерігають від вживання алкоголю.

ЛЕВИ

Будьте активними, але не втрачайте розсудливості. Труднощі можуть виникнути через прийняття поспішних рішень, небажання прислухатися до чужої думки та надмірної самовпевненості. 

ДІВИ

День вдасться, якщо ви будете послідовними у своїх діях й не будете роздавати обіцянки. Зараз вам потрібно показати себе з кращого боку. Особливо, на роботі.

ТЕРЕЗИ

Готуйтеся до змін, які незабаром увірвуться у ваше життя. Ваша нетерплячість штовхатиме вас на необдумані кроки, тому не піддавайтеся спокусі. 

СКОРПІОНИ

Перш ніж дати волю негативним емоціям, подумайте, до чого це може призвести. Контролюйте себе й намагайтеся менше контактувати з не надто приємними особами.

СТРІЛЬЦІ

Постарайтеся нікого не залучати до вирішення своїх проблем. Можливо, вам і спробують допомогти, але за це доведеться дорого заплатити.

КОЗОРОГИ

Будьте обережними у своїх висловлюваннях – ви можете ненароком зачепити чиїсь інтереси й перейти дорогу впливовій людині.

ВОДОЛІЇ

Ви будете сповнені рішучості діяти й досягати мети. І якщо не знайдете застосування своїй енергії, то відчуватимете дискомфорт, тому знайдіть собі справи на весь день.

РИБИ

Намагайтеся не піддаватися на провокації й не йдіть проти своїх принципів. Бережіть сили та нерви.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень